Over Sponsoring

Tuinhulpdienst VLK Veendam is een op zichzelf staand initiatief waardoor wij grotendeels afhankelijk zijn van samenwerkingen en sponsoring. Daarom zijn sponsoren op welke manier ook voor ons heel erg belangrijk. Door sponsoring is het voor ons mogelijk om de mensen beter te kunnen helpen met het onderhouden van hun tuin.

Wij zijn onze sponsoren enorm dankbaar voor de giften die gedaan zijn, hierdoor zijn wij nu herkenbaar door kleding met ons eigen logo en hebben wij tuingereedschap gekregen waarmee wij direct aan de slag kunnen.

Sponsoren Tuinhulpdienst VLK Veendam

Onze Sponsoren

Onderdelenhuisveendam

Onderdelenhuis Veendam

Onderdelenhuis Veendam heeft voor ons tuingereedschap beschikbaar gesteld, hiervoor willen wij onderdelenhuis Veendam enorm bedanken. Hierdoor is het voor ons mogelijk om met goed tuingereedschap aan de slag te gaan.

Website

Plotfun Small

PlotFun

PlotFun heeft voor ons het logo gemaakt die ontzettend prachtig geworden is. Daarnaast hebben ze ook de kleding van ons gesponsord met ons eigen logo erop. Wij zijn PlotFun enorm dankbaar voor hun creativiteit en sponsoring.

Website

Administratie Adviesbureau Noord

Administratie- en adviesbureau Noord

Wij bedanken Administratie- en adviesbureau Noord voor hun sponsoring en bijstand in onze administratie en advies op juridisch gebied. Administratie- en adviesbureau Noord maakt het ons op diverse manieren makkelijker om ons te richten op de tuinen. Onze grote dank.

Website

Logo Webcodes Websites Maken Groningen Retina

WebCodes ICT

Wij zijn WebCodes enorm dankbaar voor de sponsoring van de website, webhosting en all andere ICT zaken die gedaan moeten worden. Op deze manier kunnen wij zorgeloos bouwen wanneer er iets op ICT gebied moet gebeuren.

Website

Sponsoring07 1

Autobedrijf Bultje Veendam

Met oprechte dankbaarheid omarmen we de steun van Autobedrijf Bultje, die niet alleen ons wagenpark onderhoudt en jaarlijks een grondige check-up uitvoert, maar ook zorgt voor kleine verbeteringen zoals het lassen van een extra plaat bovenop de aanhanger, waardoor deze nog robuuster wordt. Dankzij hun toewijding kunnen we met een gerust hart de weg op, wetende dat ons voertuig in topconditie is, zelfs wanneer er uitdagende ritten voor de boeg liggen. Leer meer over hun diensten op hun website.